tisdag 25 november 2008

Det knallar och går

I ställer sig upp utan att hålla i sig, tar två steg och är fullkomligt medveten om att han gör någonting storslaget. Nöjd biter han ihop sitt tvåtandsleende och näsandas snabbt som om han fnissade. Vi applåderar och han apar efter.

Jag trodde att jag skulle få det tungt med Blonde, men sidorna rasar iväg. Jag hade tänkt ligga på ca 100 sidor per dag för att kvällarna inte skulle bli helt uppslukade. Bladvändandet tävlar dock mot klockan och jag är trött, trött på morgonen efter för sen läsning.

I lurarna ytterligare en Harry Hole-thriller. Bra som vanligt. Enkel att återuppta även om man inte lyssnat på någon dag.

Storebror läser alla bokstäver som kommer i hans väg och han blir 4 år i morgon. Jag ska nog göra en läsare av honom också. Barnens bokklubb-tidningen kom idag, så kanske det är dags för nästa beställning.

2 kommentarer:

Annas resa sa...

Ville är också inne i en riktig bokstavsperiod. "Läser" alla bokstäver han ser och försöker skriva dem också.
Sen har vi också Rorri för hela slanten här hemma. Ville önskar sig allt som har med Rorri att göra ut Barnens Hus-katalogen i julklapp... Och hela dagarna går jag omring och småsjuner på "ro-orri, en räserbil, ro-orri med vinnande stil..." Måttligt kul.

Grattis till er fyraåring och grattis till grabben som kan gå- kul!

Annas resa sa...

En sak till: Kul att du gillar Blonde. Jag tyckte den var helt fantastisk. Måste läsa ifatt på bokgalleriet också- har inte varit så flitig där senaste tiden;)