måndag 10 november 2008

Klockan är tio och jag är helt slut = )

Rolig anektot från fredag: vi bestämde med svägeskan med familj att åka och bada. Vi skulle ses klockan 16 på badhuset. Trevligt, trevligt. Det var bara det att de åkte till Öjebyn medan maken och E åkte till Hortlax. The pool wasn't big enough for all of us?

Lilleman sover sin första middag och storebror får se på Disneychannel. Morgonen har varit...surrealistisk. Det är nästan som om vår lillebror medvetet retar den större. Den större svarar med att vara starkare - ett tag till. Mina armar värker av att hålla lilleman från att krypa upp på allt som inbjuder till det.

E har suttit vid datorn och skrivit diverse ord. Det märks att han kan stava och ljuda ord, men att det är motoriken som gör att han inte gärna skriver för hand. Han har skrivit ÄPLE, PÄRÅN, DRAKE och APÄLSIN helt utan hjälp och är mäkta stolt. Jag är förbluffad över hur duktig han är. Jag tycker inte att vi har suttit så mycket med honom, men han har däremot ofta visat intresse själv, så vi läser på flingpaket och leverpastejburkar. (Ett av de första orden han läste ut själv var "bredbar".)

Tack och lov att kaffe finns.

Inga kommentarer: