söndag 17 augusti 2008

Skillnaden mellan kvinnor och män är...

...att kvinnor som inte kan köra i rondeller i alla fall har anständigheten att se lite skyldiga ut när de kör i alla möjliga felaktiga körfält, medan männen tvångsmässigt struntar i att använda blinkers eller att lämna företräde.

...att kvinnor som ska källsortera OCH tanka först sätter igång tankningen och sedan går och lämnar sina kartonger och sin hårdplast i rätt behållare, medan männen parkerar vid bensinpumpen, går och källsorterar och SEDAN, när det blivit lagom lång kö bakom honom, sätter igång med själva tankningen.

...att kvinnor som parkerar backar och vrider och vänder och krånglar så att hon står rakt och bra i parkeringsrutan, eftersom hon vet att det hjälper andra kvinnor som tycker om att parkera utan besvär. Män kör in på första bästa ruta och bryr sig inte om 45-gradiga vinklar på sina fordon utan kalkylerar bara med risken hur snett de egentligen kan stå utan att en p-vakt lappar dem.

Jag vet att det finns undantag. En del kvinnor parkerar också snett, men i övrigt är detta sanning för mig, tills motsatsen bevisas.

Inga kommentarer: