tisdag 19 maj 2009

Kompressor Altazar

Vi har en ny figur i vårt stall av varelser som förekommer på tv. Den här gången är det Kompressor Altazar som får en stjärna på Walk of Fame. Det är någonting med prefixet Kompressor som indikerar att det kära barnet rör sig i den ömma faderns regioner, dvs. i garaget och andra tassemarker som är vanligt förekommande.

Professor Baltazar är annars en återkommande figur som nämns av rolige David Batra som i sin tur ofta får husera i min i-pod då jag lyssnar på podversionen av På minuten. Otroligt roligt och lagom svamligt. Efter en jobbig dag med mycket att tänka på är det precis den halvtimmesterapi som kan få mungiporna att trotsa gravitationen.

Mitt motto för närvarande: Om du går fort och ler stort är det ingen som tänker på att du är ful = )

5 kommentarer:

Carola sa...

Hehe, bra motto!

Förresten har du gett mig ett nytt beroende, det där skriva-så-snabbt-man-kan-på-tangenterna sidan. Måste nöta mer innan jag kan visa mitt personbästa ;)

Charlotte sa...

Jaaa! Skitkul med På minuten! Brukar dock alltid missa när det går på radio, så jag lyssnar på datorn när jag har tid. Har ingen iPod dårå...

Vickan sa...

Alltså, den gossen. Han kommer att bli en av De Aderton en vacker dag!
Underbart! Kompressor Altazar är det bästa jag hört på mycket länge.

På tal om De Aderton så såg jag att din kollega blivit utsedd till Sveriges bästa svenskalärare. Roligt att Piteå (eller i alla fall en Pitebo) äntligen kan få vinna ett ÄRBART pris!

(istället för Årets Cykelstad, Årets Skolmatskommun och Årets Mesta Hybriskommun)

Vickan sa...

Förresten så får du gärna utveckla det där med de som gillar nervigfter... det lät intressant.

M sa...

Ja, det där med nervgift. Det var en stackars halvklädd kvinna som har för vana att checka in på Hjärnhotellet, typ avd. 25, som tyckte att det vore en bra idé att ha oss som nya bästa vänner.