söndag 17 maj 2009

Möhippa, svensexa och majmycket

Vi gick ut hårt under lördagen på varsitt håll, maken och jag, då vi var engagerade i möhippan respektive svensexan för sommarens brudpar. Under en och samma dag hann vi: klä ut och sminka en person till oigenkännlighet som rövade bort den blivande bruden från apoteket där hon (trodde att hon) skulle jobba. Sedan hade hon loppis på torget för att få ihop några slantar att köpa en klänning för på Kupan (det blev en schysst svart-vit leopardfärgad sak). Dessförinnan löste hon en rad uppdrag som genererade olika många poäng. Sedan var det hårvård och sminkning innan hon blev fotograferad ur alla vinklar som levandes är uppkomliga. På kvällen sammanstrålade vi med grabbarna grus, som hade kidnappat en tapper krigare som legat magsjuk hela veckan.

Mitt i allt detta hann vi reta upp en av de personer i vår lilla stad som uppvisar stort intresse för olika nervgifter. Det höll på att sluta med att vi fick en extra polare med oss under hela möhippan. Inte roligt.

Kortvecka i veckan, tack och lov. Maj är bästa-värsta månaden, varje år. Mycket att göra, men oftast roliga saker. Nu är det mer mycket att göra och inte så roligt. Jag tror att jag måste ringa peppningsakuten: en god vän eller två. Och läsa en god bok. Och äta lite choklad. Men inte samtidigt = )

Inga kommentarer: