lördag 13 juni 2009

Katharsis och makaroner mellan tårna

Pojkarna var stiligare än någonsin och flickorna var vackra. Det blev ett tårfyllt adjö när vi vinkade av treorna, men ännu värre var det att se två att kollegorna bli avtackade vid denna deras sista skolavslutning. Lille Skutt-tårarna flödade samtidigt som känslan av nära förestående semester smög sig på.

På kvällen kom den sanna katharsisen: sex kvinnor, en supergod paella och munnar som kulsprutslikt sprutade en miljon ord i minuten. Snacka om rening. Sedan är det en underlig - och ganska trevlig - känsla att som trettioåring bli hämtad av sin mamma = )

Lilleman fick en skål med överblivna makaroner från gårdagens middag. Detta intog han som en för-frukost cirka kvart i sex. Efter en stund började han oja sig. När jag tittar dit har han petat in makaroner mellan alla tår och tyckte sedan att det blev obehagligt. Förståeligt.

2 kommentarer:

Annas resa sa...

Tack för att ni kom! DEt var såå trevligt!

Vickan sa...

Jasså, ni äter mackisar den tiden... jag skulle också lätt ställa fram en skål rester för att få en lugn stund på morgonen. Här önskades det mackisar och korv till kvällsmat, men på detta blev inget bifall.

Jag var också på Backa i fredags. Usch så sentimental man blir. Börjar böla så fort man ser en vilt främmande vit mössa...