lördag 16 januari 2010

Äkta

Vi har nyligen fått en inbjudan till ytterligare ett bröllop som ska äga rum det här året och det känns så roligt. Det ena på hemmaplan och det andra i hufvudstaden. Nu ska resor beställas och barnpassning ordnas.

Idag tog jag och mamma med oss pojkarna och hälsade på min mormor och morfar. De har haft den goda turen att hamna på samma äldreboende, så vi hämtade upp morfar från en avdelning och följdes upp till mormor. Där sockerchockade vi grabbarna och sedan fick vi beskåda skådespelet: 5 meter sprint, på tå; titta-hur-många-gånger-jag-kan-ramla; sångstund med Bä bä och Blinka lilla. De var så söta, mina morföräldrar, för där satt de och sjöng med. Deras ögon som med en mild glädje har blicken fästad vid små barn som gör allt för att imponera och riva ner applåder. Det är underbart att kunna sitta fyra generationer och göra saker tillsammans.

Lilleman hade hög feber i natt som en följd av vaccineringen och han har haft känningar idag också, men är rätt så pigg i alla fall. Under fredagen sov han middag tre timmar och tjugo minuter så det märks att han är tagen. Han haltar fortfarande lite, men blir bättre för varje timme som går.

Ikväll: Robinson. Sjukligt spännande.

Inga kommentarer: