tisdag 18 augusti 2009

Niin-njah! ...och världens bästa...

...barn är lagda att sova. Storebroren fick väckas på morgonen och bad att få sova lite längre. Det skar i hjärtat att tvinga honom. Lite surt känns det eftersom vi nog aldrig förr behövt väcka honom.

...karl låter mig komma hem till dukat bord, lagad mat och nybryggt kaffe. Då är det lätt att förlåta att han sover genom alla ljud och oljud under nätterna, likt Skalman när denne somnat in enligt mat- och sovklockan.

...tjänst väntar mig det här läsåret och jag har dessutom fått...

...världens bästa schema (lite överdrift, men shit the same - jag är supernöjd i alla fall.)

Dagens godaste skratt kom när jag lade fyraåringen och han körde hela sitt register av ninja-ljud. Det var det roligaste jag har hört. Niin-njah! säger han i falsett och gör karaterörelser med händerna. Tydligen leker de det på förskolan.

När jag nöjd och glad skrattade på jobbet (för högt och för hjärtligt, som vanligt) frågar en surpuppa: -Vad har du att skratta åt?
Suck. Men jag säger som jag sagt förr: Jag fortsätter skratta och försöker tänka positivt, för alltid irriterar det någon.

3 kommentarer:

Vickan sa...

Så klart måste nån såga ens glädje... men man får väl tänka att de själva antagligen inte har nåt alls att skratta åt i livet.

Jasså, det är Ninjatema på stordagis... få se hur länge det tar innan det smittar till småbarnsavdelningen. Där är det mest Spajdurmäään som gäller...

M sa...

Jag förstår inte var de får allt ifrån. Jag menar: ninjas? Japanska specialistsoldater. 'Nuff said.

Vickan sa...

Det finns föräldrar som uppmuntrar sina barn att leka krig och bära kläder med djävulen på. Man tror inte att det är sant, men det är det...