måndag 2 juni 2008

Ny vecka nya tag

När man ser om sitt hus, i vårt fall nu när vi målar om det, blir helgen arbetsdag och vardag softdagar. Vår gamla teakytterdörr blev svartlaserad, men behöver ett andra varv. Om ni behöver tips på effektiva mygg- och knortfångare så kan ni måla någonting stort och sedan sitta och titta på när de små krypen fastnar. Effektivt, men kanske inte så billigt.

Maken renoverar fönster och det tar sin lilla tid. Men duktig är han, uthållig och faktiskt rätt så tålmodig. Det är ju så tragiskt med underarbete, att det tar superlång tid, syns inte i efterhand, men är viktigast av allt.

Treåringen har fått en kaffeservis a la barnmodell av mormor och morfar, så nu bjuds på kaffe dygnet runt. Han har fått en vana att vakna klockan 5 på morgonen. I morse fick jag honom att somna om till sju. Halleleluja.

Själv låg jag och funderade över det som står på bäbbens specialkudde: Trygg textil - Innehåll av hälsofarliga ämnen kotrollerad. Jag förstår ju andemeningen, men visst borde de formulera om den deklarationen?

Tjing.

Inga kommentarer: