söndag 19 juni 2011

Han som brukar vara på vår dator

RixFM gästade grannstaden och dagen bjöd på flyguppvisning av alla de slag. Vi gjorde slag i saken och åkte dit. Parkering långt in i skogen, bussforsling in till området, bullar och medhavda smörgåsar i gräset (tur var väl det för det gick knappt att köpa någonting ätbart över huvud taget inne på området) lite rundvandring bland bazookas och apachehelikoptrar innan det var dags: Danny och Eric Saade skulle uppträda. Vad brydde de sig om att Loreen, Andreas Jonsson och Christian Waltz också var där?



Sexåringen kom på att han ville ha med sig en skylt att hålla upp, för det har han ju sett publiken på tv vifta med. Sagt och gjort blev det en skylt hemma. Treåringen konstaterade när Eric Saade sjöng att "Han brukar vara i våran dator". Själv sjöng han "In the club" så högt han förmådde under hela Saades uppträdande och jag kan inte hjälpa att jag undrar om han ville göra någon typ av statement med det utspelet?


Det var ett rätt så smidigt företag att ta sig både dit och hem, men det var trötta grabbs nu på kvällskvisten. Bilden på den sovande visar dock resan dit och inte hem.

Inga kommentarer: