fredag 18 mars 2011

Överlycklig för mindre

Sköna fredag. Två sköna ungar; en sexåring som nyss haft hem en kompis och när den kompisen (som kysste honom hej då) åkt hem ringde telefonen, så nu är han på väg hem hos en annan kompis. Denne kommer mest troligt inte att kyssa honom hej då, men vad vet man? Treåringen är överlycklig över att jag har satt i batterier i ett minipiano så att han kan sitta och göra irriterande ljud hela kvällen.

Maken har lånat hem en display som mäter elförbrukningen, så nu kan vi gå omkring här hemma och starta och slå av diverse maskiner för att se vad som drar mest el. Man kan lätt bli manisk...

Jag fick visa legitimation i dag. Man kan bli överlycklig för mindre.

Barnen fick äta en kvart före oss, så att vi skulle få några minuter över för att prata ostört. Det slutade med att jag satt vid bordet med en walkie-talkie och pratade med treåringen som stod på övervåningen och enbart sade "Klart slut". Det var dock trevligt att se maken tugga, för det är inte varje dag vi ses så många minuter. Lördag kväll verkar vara ledig för hans del, så vi passar på att bjuda hem goda vänner som vi ser allt för sällan.

Inga kommentarer: