fredag 8 april 2011

Läskighetsfaktor 20

Om man behövde läskighetsfaktor för läsarjaget på samma sätt som man behöver solskyddsfaktor för huden, så vore det här en faktor 20. Det kan låta lite konstigt att jag fick den här boken hemlevererad i dag trots att jag redan har läst den. Magi? Vilken marknadsföring det hade varit!

Den snälla människan på R&S som oändligt tålmodigt svarar på mina frågor och som skickar böcker till mig frågade om jag ville ha en råkopia, alltså ett oredigerat korrektur, vilket jag glatt tackade ja till. Inte visste jag då att det innebar en datorutskriven bok i A4-format. Hade det gjort någon skillnad om jag visste? Inte alls.

Det var riktigt kul, men kusligt, att läsa boken som jag hade fått hålslaga så att den gick att sätta in i en pärm. Det är också riktigt kul att få boken, i bokform då, och sätta in i hyllan. Påsen påminner lite om The ring? Läskighetsfaktor 20, som sagt.

Helg. Det är däremot magiskt.

2 kommentarer:

Annas resa sa...

Här damp den ner idag och jag ser fram emot spännande läsning! Helgen ligger rätt blank framför mig och allt jag behöver är en bra bok. Trevlig helg på er!

M sa...

Trevlig helg på er också! Här blir det barnlöst i morgon och maken jobbar. Ingen bra kombination om man läst sig lite mörkrädd. Så superdumt att skriva om det här dessutom...