onsdag 21 oktober 2009

Hå hå ja ja.

Mamma amia! Mamma amia! Fransmannen i yngste sonen har blivit grek eller italienare. Han har sagt dessa ord tiotusentalet gånger idag. Maken prickade in att vara borta tolv timmar på ett praktikpass och kom hem lagom för att kasta i sig mat och sedan försvinna bort igen. Han är så där populär just nu.

Det märks att fyraåringen börjar tillfriskna. Han är sur och tvär och understimulerad, retas med lillebror och med mig och envisas med att han måste gå på toaletten mitt i maten.

Lilleman har spillt ut fyra glas dryck idag. Trots att jag letade fram en gammal pipmugg lyckades han få vätska på tapeterna bakom sig.

Ute är det varken höst eller vinter, varken varmt eller kallt, varken ljust eller mörkt. Det är bara...intet. Den här veckan...ja, it sucks på ren svenska.

Jag brukar inte bli så politisk, men Sverigedemokraterna. Vad i hela heljokkarns håller de på med? Att de var ute och cyklade, det har det inte rått några tvivel om, men efter veckans utspel blev det tydligt att skit bara är skit oavsett om det kommer paketerat i sverigedräkt eller hembygdspatriotism.

1 kommentar:

MaBo sa...

Hoppas att det känns bättre imorgon!