torsdag 6 januari 2011

Dagarna...

Ena barnet blev kidnappat till grannbyn, till allas stora glädje tror jag. Storebroren fick säkert den odelade uppmärksamhet han så väl förtjänar, utan lillebrors konstanta inblandning medan lillebroren har legat på mattan lyckligt pladdrande med vår odelade uppmärksamhet. Som han har svamlat.

Sedan blev det hyrd romantisk komedi. Maken var tvungen att svamla bort slutet naturligtvis. Vi har inte direkt samma humor och timingen kan... diskuteras.

Sedan har svamlet bara fortsatt. Vi har helt och hållet fastnat i reklam och parodi på densamma. Den översta är originalet och man måste ha sett den för att förstå storheten i humorn i de två nedre. När man har hört de här några gånger kan man hitta på egna som passar in i den egna vardagen - på dagarna. Förlåt Mads, jag gillar ju dig, men Hellenius har en poäng.





3 kommentarer:

Annas resa sa...

Som vi också har skrattat till "om dagarna på dagarna, de dagarna..."!

Så bra att bokklubben var den 21:a - det var helgen innan som jag hade tänkt åka bort. Vi syns i morrn!

M sa...

Ja! Ska du också jobba? Så roligt att veta att man inte är ensam på bygget då. Det blir riktigt trevligt med bokklubb. Kickan är bortrest (till den 12?) så vi får snabbplanera den där middagen sedan, men det ska nog gå bra.

Maria sa...

Ja, det där är ju så roligt!