onsdag 10 september 2008

Jag fick ett bokpaket idag!

Och fint var det. Det var det första utskicket av tre av bokpaket som ingår i En bok om dagens Pocket och prassel. Ett av utbytena ska vara utifrån ett tema och det här var just det. Johanna Nilssons Jag är leopardpojkens dotter handlar om Afrika, te = Asien, Choklad = Sydamerika och sedan följde det med Djungelvrål också. Alltså världsdelar. Smart. Och gott.

Det som kanske var bäst av allt är att jag bara köper rättvisemärkta varor om möjligheten finns - och chokladen och teet hade den stämpeln. Applåd.
Tack snälla bokvän för detta! Chokladen har redan avnjutits, inte i sin helhet, men i bitar och Djungelvrålen tog sig min man vissa friheter med.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vad roligt att du gillade det! Det är nästan roligare att skicka än att få, delad glädje är dubbel glädje. Har redan börjat finurla på nästa paket.

Annas resa sa...

Så kul att få ett sånt fint bokpaket! Och ja, läs gärna den bok jag håller på med så kan vi ha en bloggcyberspejsdiskussion sen!

Men du, ser inte du på fotboll nu ;)? (jag ser ju på tiden jag fick kommentaren hos mig...) Jag trodde du var helt fotbollstokig.

Ha det bra!