tisdag 30 augusti 2011

Oktoberflyg och första läxan.

Flygbiljetter bokade till ett oktoberdop. Vi dumpade SAS till förmån för Norwegian, eftersom de sistnämnda var 1800 kr billigare. Ändå sticker det i ögonen när det tillkommer en massa avgifter så som platsreservation och bagagekostnad. Vi kommer att klara oss med handbagage, men det kostade 120 kr/pers att boka en plats tur och retur.

Sonen har gjort sin första läxa i dag och jag satt bredvid, alldeles tårögd. Han har blivit så stor. Han är utan tänder. Han kan läsa och skriva. När hände allt det här?

Treåringen har pratat om sin moster flera kvällar nu: precis när han håller på att somna säger han "Mamma, kommer du i håg en annan dag när Hanna var här? Visst var det roligt. Och jag längtar tills hon kommer mera." Stockholm kan vara så nära och så långt borta på en och samma gång.

2 kommentarer:

Annika sa...

Jag missade Axels första läxa, den var redan gjord och klar när jag kom hem. Men det hade visst lyst ur ögonen när han hade plockat upp den ur väskan. Bara hoppas att det håller i sig...

M sa...

Elias tyckte också att det var spännande, men han ville bara göra precis det som efterfrågades. Fem meningar, inte mer. = )