torsdag 11 augusti 2011

Det är inte så mycket knark i fiskesport men däremot stora oljefyndigheter

Sexåringen visade upp sig som en bergsget i går när vi gick till Stortjuvens grotta och vidare upp på berget. På vägen ner var han försten att gå ner i grottan - någonting han aldrig ens hade övervägt för ett år sedan. Denna morgon har han suttit på svtplay och plöjt avsnitt av "Fiska med Anders". Fiske är bra. Det är inte så mycket knark i fiskesport.

Efter en mycket iskall fotbollsträning åkte vi hem för att bada och duscha varmt. Medan jag hjälpte sexåringen på med myskläder började treåringen skratta:
- Mamma! Kolla va mycke olja!
Han hade tömt en hel flaska babyolja i vattnet och var plötsligt hal som en ål, men roligt hade han. Vem hade trott att det fanns så mycket olja här?

Intensivt umgänge med stockholmskusinerna tar ut sin rätt. De verkar ha hur roligt som helst och tröttheten är bedövande på kvällarna.

2 kommentarer:

Victoria sa...

Vår äldsta tog, när hon inte var så stor, en hel flarra Ajax i badbaljan. Hon blev också hal, men luktade nyskurad.

Nej, inte mycket knark i sportfiske, men nog kan man tro att Anders har gått på nån liten tripp va? Fast jag gillar honom...

M sa...

Vi älskar Anders. Om han fanns att köpa i en papperskopia, eller för all del som bronsstaty, i naturlig storlek, skulle han lätt pryda vårt vardagsrum.