tisdag 25 oktober 2011

Två Tegenfalk

Jag har inte läst Stefan Tegenfalk ännu, men - och håll i er nu - min man har klämt alla tre i kriminaltrilogin om Walter Gröhn och Jonna de Brugge. Min man är fullt läskunnig men har tidigare inte riktigt förstått tjusningen med att sitta eller halvligga stilla i flera timmar för att läsa. Nu sitter han i lastbilar och lyssnar eller ligger i en motellslaf och läser. Det är ju så man blir tårögd.

Nu är det i alla fall så att jag har fått två exemplar av den här boken hemskickade. Är det någon som vill ha den? Skriv en kommentar till det här inlägget eller mejla så ordnar vi något.

4 kommentarer:

Peachshaver sa...

Oh ja, jag vill gärna ha den extra boken. Jag ler igenkännande eftersom min man är precis som din, han har heller inte förstått tjusningen med att läsa. Som tur är så har jag en 10-årig son som, till min stora glädje, ärvt min lust till läsning.

M sa...

Kanon! Mejla din adress om du inte vill skriva den här så skickar jag den.

Victoria sa...

"Det är ju så man blir tårögd!"

Hehehe!

Visst är det de små sakerna som värmer hjärtat? :-P

xlpharmacy sa...

Det är så mycket som man skulle vilja stanna upp vid och fundera över en stund; sångtexter, dikter, innehållet i ett tal... Allt går snabbt och det är så många känslor som sköljer över en att man får känslan av att hela tiden ligga några steg efter.