fredag 20 juli 2012

Det han inte vet blir han inte stressad över... ännu.

Lampan som blev inköpt i Hej ser ut så här. Pappa har bytt ut elkablarna (ledningarna, strömtråden - vad heter det?) och satt nya mässingsfästen på stället där tråden går in i teakfästet. Lampan blev som en karamell och lyser upp både uppåt och neråt, sidledes och baklänges.

Sedan är det det här med att renovera hemma. Vi ska bygga till en liten farstukvist för att  göra hallen större. Det medför att vi måste göra om lite i hallen också. När vi ändå håller på borde vi måla taken i köket och hallen. Då tapetserar vi där också, när vi ändå är i farten. Då är det ju inte så stort besvär att byta köksbänk, tänkte jag, men när man ändå gör det borde man ju byta kakel. På tal om det, så är det ju läge - när man ändå rör upp allting - att flytta diskbänken.

Jag trodde att mamma och pappa skulle hejda mig när vi började prata om vad som skulle göras, vad som borde göras och vad man också kan göra, men icket. Det blev förslag på ytterligare delar att flytta på eller byta ut och det blev löften om barnpassning och byggpass. Nu var det bara det här med att informera maken om planerna också...

Inga kommentarer: